dishwasher-449158_1920Sprzęty kuchenne dla domu robione są tak, by komponowały się z różnymi nowoczesnymi stylami aranżacji wnętrza. Ale co z ich starszymi braćmi, czyli z bardziej wydajnym i wytrzymalszym sprzętem gastronomicznym potrzebnym do prowadzenia każdego lokalu serwującego jedzenie?

Czy będziemy musieli za wszelką cenę starać się go ukryć w innym pomieszczeniu niż to, w którym będziemy przyjmować klientów i też ich posadzimy? W dużych restauracjach osobna kuchnia jest standardem, ale mniejsze punkty na pewno nie będą w stanie sobie na to pozwolić. Na szczęście nie jest to wielki problem, gdyż sprzęt ze średniej półki, czyli taki, który każdy rozsądny restaurator i tak by kupił dla swojej niewielkiej działalności, wykonywany jest z odpowiednią dozą rewerencji dla nowoczesnego designu.

Nie należy oczywiście oczekiwać cudów, a tym bardziej się na nie nastawiać i kupować rzeczy wyjątkowo ładnych, ponieważ bardzo okazałe lodówki czy mikrofalówki wycenione w średnim segmencie, mogą niedomagać funkcjonalnie.

This entry was posted in Blog.